28.8.2016

27.08.2016 Kulmakorpi Offroad Park, Espoo


Kävin taas pitkästä aikaa ajelemassa Kulmakorvessa. Koska kyseessä ei ollut kilpailu niin ajelin pääasiassa helppoja sekä kuivia reittejä. Koitin myös tällä kerttaa löytää sellaisia reittejämitä en ole vähään aikaan ajellut. Muutaman kerran tosin oli aivan pakko käyda myös vähän uimassakin autolla. Otin myös revanssin erään lätäkön kanssa. Viimekerralla, kun kävin koittamassa paikkaa onnistuin jumittamaan auton lammikon syvimpään kohtaan. Jouduin könyämään apukuskin ikkunan kautta ulos hakeakseni apuja.  
Uusien renkaiden myötä selvisin paikasta ongelmitta tällä kertaa. Karkeampi kuviointi ja muutama sentti lisää akselien alle teki ilmeisesti hyvää, 


Ajellessani jo kohti nuotiopaikkaa iski kauhea lapsetus ja päätin käydä katsomassa, että kuinka syvä eräs pehmeän näköinen kuoppa olikaan. Kuten yllä olevasta kuvasta voi päätellä niin kyllä....se oli pehmeä. Jouduinkin sitten tämän takia ottamaan pienen vinssaus session.  


Vinssauksen jälkeen päätinkin sitten ajaa vielä pienen lenkkin nuotiopaikan lähellä ja lähteä pois metsästä. Noh muutama tuttu paikka olikin mennyt huononpaan kuntoon kuin oletin. Yllä olevasta kuvasta voikin sitten päätellä loput. 


Yhtä lukasuojan levikkeen irronnuta kiinnitystä lukuunottamatta reissu meni tälläkin kertaa ongelmitta. Ilmeisesti auton lastentaudit alkaa olla edes hetkellisesti takanapäin. Tosin auto on vielä pesemättä ja tarkastamatta, Eli kyyllä sieltä vielä jotain jännää kerkiää löytyä, jotta saadaan sopiva kiire aikaan ennen syyskuun lopussa ajettavaa Turaoffia.....


Kameroita oli taas kiinni autossa kolme kappaletta eli tulossa on taas pätkää nettiin.yllä lyhyt pikakooste päivän ajoista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti