22.2.2016

Tallissa tapahtuu...

 

Näin alkuvuodesta Jyrsismobiili on saanut levätä rauhassa pihalla kelien lämpenemistä odotellen. Joulukuun puolenvälin punkan ajopäivä jäi viime vuoden viimeiseksi. Ajopäivän jälkeisessä tarkastuksessa huomatiin pakoputken menneen taas kerran ihan rusinaksi. Samoin punkalla alustasta kuului muutaman kerran epämääräisiä pamahduksia ja risahduksia.


Ennen seuraavaa ajokertaa tiedossa on vähän huoltoa ja pakoputken oikomista. Pakoputki todennäköisesti muutetaan kulkemaan vähän toista kautta, koska se on jatkuvasti rusinana ajopäivien jälkeen. Öljyt menee myös vaihtoon ennen uutta ajokautta niin pääsee näkemään mahdolliset lastut ja muuta vastaavaa. Muutenkin eihän öljyjä voi koskaan vaihtaa liian usein... ;)


Perjantaina laitettiin tilaukseen myös uutta rengasta ja vannetta. Tilaukseen lähti Silverstone MT 117 XTREMEt  31/10.5/15" koossa. Vanteiksi tulee Modularin HD peltivanteet -30 ET:llä. Vanteiden ja renkaiden pitäisi saapua liikkeesee. Tämän jälkeen alkaakin kauhea survominen auton alle. :D Hieman jännittää kuinka paljon nuo tulee kyljestä ulos ja mahtuuko nuo kääntymään kunnolla auton alla. Edellisten 30/9,5/15:llä ei ole meinaan kauhemamin ollut tilaa sisäpuolella.


Jospa nyt ei annettais enään suunnistuskilpailuissa ihan niin paljon tasoitusta tulevissa suunnistus kahinoissa. Onneksi täålle kaudelle pikkuluokan raja tippui 35":stä 33":n. Nykyinen rengas, kun on todellisuudessa noin 30". Eli aivan liian pieni. Samoin omgelmana on ollut kuvion tukkoon meneminen liian nopeasti....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti