21.9.2015

Kilpailun jälkeen



Kilpailu meni meidän osalta todella kaksijakoisesti. Uusi alusta toimi paremmin, kuin uskalsin odottaa ja saimme kerättyä keskimäärin vaikeampia rasteja edellisiin kilpailuihin nähden.
Jouduimme kuitenkin keskeyttämään kilpailun jo vajaan kahdeksan tunnin jälkeen. Syynä oli epämääräinen kolina taka-akselilta jota olin kuunnellut jo kilpailua edeltäneellä koeajolla.


Kotona autoa tarkemmin tutkittaessa kolinan lähteeksi paljastui apukuskin puoleinen pyöränlaakeri.  Laakeri oli kokenut totaalisen tuhon kuten yllä olevasta kuvasta voi huomata. Ei siis ollut mikään ihme, että akseli vähän kolisi. 
Onneksi vihelsimme pelin poikki ajoissa emmekä jatkaneet hampaat irvessä viimeistä neljää tuntia. Saimme nyt kuitenkin nilkutettua omin voimin kilpailukeskukseen. 


 Varmistimme samalla myös sen, että jo keräämämme pisteet eivät hävinneet savuna ilmaan. Jos olisimme joutuneet turvautumaan hinausapuun niin tuloksesksi olisi tullut pyöreä nolla pistettä niin kilpailusta kuin cupistakin. Nyt saimme sentään kokoon 267 pistettä ja sijoituimme 9. Tällä tuloksella saimme 7:n cuppistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti